Bourgondisch buffet:
Het verdronken dorp

(€19,50 p.p.)

Koude gerechten

  • Huzaar en rauwkost salade, diverse broodsoorten met kruidenboter en tapenade
  • Op plank geserveerde rauwe ham, bourgondische gebraad en fruit
  • Gerookte makreelfilet met haring geserveerd met rauwe uitjes

Warme gerechten

  • Kippenvleugels
  • Schnitzels met gebakken garnituur
  • Spare-ribs
  • Pikante gehaktballetjes in pindasaus
  • Gegrilde wilde zalmfilet
  • Bourgondische aardappelen
  • Verse roerbakgroente
  • Friet en diverse koude sausen

Bourgondisch buffet:
De Wieden

(€22,50 p.p.)

Koude gerechten

  • Zalm en huzaar salade, diverse broodsoorten, boter en tapenade
  • Op plank geserveerde rauwe ham en Bourgondisch gebraad met meloen
  • Gerookte pepermakreel, forel en gerookte zalm

Warme gerechten

  • Spare-ribs
  • Beenham met een honing-mosterdsaus
  • Roergebakken kipsaté
  • Varkenshaas in stroganoffsaus
  • Zalm en panga filet op pasta met een witte-wijnsaus
  • Bourgondische aardappelen
  • Verse roerbakgroente
  • Friet en diverse koude sausen

Bourgondisch buffet:
De Beulacke

(€26,50 p.p.)

Koude gerechten

  • Pasta-tonijn salade,kipkerrie salade,rauwkost salade en diverse broodsoorten kruidenboter en tapenade
  • Op plank geserveerde carpaccio, gerookte kuikenborst en chorizoworst
  • Gerookte zalm, sprotjes en gerookte poon

Warme gerechten

  • Aan buffet gesneden beenham met Honing-mosterdsaus
  • Ossenhaas puntjes in stroganoffsaus
  • Bourgondische stoofpot
  • Kalkoenbiefstukjes in kerriesaus met taugé
  • Gebakken paling uit de Beulaker
  • Snoekbaars geserveerd met gamba’s
  • Bourgondische aardappelen
  • Verse roerbakgroente
  • Friet en diverse koude sausen